Om mig

Hvis du gerne vil vide lidt mere om mig, så kan du se med i denne lille video:

Mit navn er Lærke Lund. Jeg blev født på en smuk sommerdag den 25. juli 1992 i Århus, men det meste af mit barndomsliv har jeg boet på Samsø. I august 2008 flyttede jeg og mine forældre til Spanien, hvor vi byggede vores fantastiske hus midt i bjergene med en vidunderlig udsigt til middelhavet. Efter en spansk gymnasie uddannelse mødte jeg min prins Christian og vi flyttede sammen i kystbyen Albir, hvor jeg bl.a. solgte  mobilabonnement  og arbejdede i en café.

Efter 5 år i Spanien var det tid til nye udfordringer og oplevelser, og vi flyttede til Århus sommeren 2013. Der arbejdede jeg i børnehave, hvor jeg kunne udfolde mine kreative og pædagogiske evner. Lysten efter naturen blev stor i år 2015, og derfor flyttede vi i efteråret ud af byen og på landet syd for Århus. Her bor vi nu kun 10 meter fra fjorden og det nyder vi rigtig meget. Den 24. juni 2017 blev Christian og jeg gift, og vi havde et fantastisk bryllup. Udover at arbejde på min blog er jeg til hverdag pædagogmedhjælper i Randlevskolens børnehave.

Jeg lever med glæde og entusiasme, og jeg nyder mit skønne liv i fulde drag. Jeg elsker, at spise økologisk, vegetarisk/vegansk og naturligt mad, og jeg føler mig fuld af energi, kærlighed og glæde af at spise det, og så er det lækkert, sjovt og kreativt at lave! Jeg mener, at skønhed kommer indefra. Ingen make-up eller tøj kan give os den energifyldte udstråling, som vi får fra rene økologiske råvarer.

Tillad dig selv at stråle din indre sol, elsk din krop, din sjæl og lev dit liv i kærligheden.

Kærlighed til dig fra mig
collage-adult

5 tanker om “Om mig

  1. Kære Lærke,
    Det er et herligt initiativ du har startet, og en god og from beskæftigelse du har valgt dig! Vær velsignet med dit gode virke, og tak for at du skinner dit lys, og derved lader hånt om den forældede og sundheds-skadelige Jantelov! <3

  2. Hej Lærke, fedt at læse hvordan god, økologisk mad gør dig energisk og glad 😀 Og næsten det hele er vegansk, hvilket gør MIG og dyrene glade at se <3 Så tak!

Skriv et svar

Or